Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki są pieczone, do podania z dowolnym sosem. Z podanych składników wyszło mi 9 szt. Są bardzo łatwe w przygotowaniu.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Mieszamy wszystkie składniki do uzyskania jednolitej masy. Formujemy kotleciki i wkładamy na blachę z papierem do pieczenia. Pieczemy ok. 20 min. w temp. 180 st. C. Podajemy z ulubionym sosem na ciepło.