Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię te smaki i mięsko podam do świątecznego obiadu. Przygotowanie zajmuje sporo czasu dlatego postanowiłam je zrobić teraz i zamrozić.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 27
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1951
Polecam.
Odsłon: 404
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 612
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1966
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 27
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1951
Polecam.
Odsłon: 404
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 612
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1966
Składniki
Zaczynamy od przygotowania szpinaku. Na patelni umieszczamy szpinak i chwilę podgrzewamy, następnie dodajemy masło i gotujemy do odparowania soków ze szpinaku. Na koniec dodajemy serek feta , chwile gotujemy. Odstawiamy do wystygnięcia.
Mięso mielimy, doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy nasze kotlety, pamiętając nawilżać dłonie aby mięso się nie kleiło. Na dłoni robimy placek, na środku dajemy łyżkę szpinaku i lepimy, następnie obtaczamy w bułce. Olej rozgrzewamy. Do rozbełtanych jaj wkładamy nasze mięso a następnie ponownie obtaczamy w bułce, smażymy na głębokim rozgrzanym tłuszczu.
Smacznego :-)