Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię te smaki i mięsko podam do świątecznego obiadu. Przygotowanie zajmuje sporo czasu dlatego postanowiłam je zrobić teraz i zamrozić.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3999
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29426
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 178
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18860
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3999
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29426
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 178
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18860
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 794
Składniki
Zaczynamy od przygotowania szpinaku. Na patelni umieszczamy szpinak i chwilę podgrzewamy, następnie dodajemy masło i gotujemy do odparowania soków ze szpinaku. Na koniec dodajemy serek feta , chwile gotujemy. Odstawiamy do wystygnięcia.
Mięso mielimy, doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy nasze kotlety, pamiętając nawilżać dłonie aby mięso się nie kleiło. Na dłoni robimy placek, na środku dajemy łyżkę szpinaku i lepimy, następnie obtaczamy w bułce. Olej rozgrzewamy. Do rozbełtanych jaj wkładamy nasze mięso a następnie ponownie obtaczamy w bułce, smażymy na głębokim rozgrzanym tłuszczu.
Smacznego :-)