Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto je zrobić
Danie u mnie w rodzinie było od dziecka, smakowało nam, i obecnie też smakuje...
Odsłon: 9616
Moje dzisiejsze kotlety z mortadeli wzbogaciłam o żółty ser, takie kotlety ro...
Odsłon: 1259
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 187
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 187
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać bułkę tartą, bazylię, doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę mięsną. Formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do drugiego dania. SMACZNEGO.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety drobiowe z mozzarellą
Dania główne
Steki wieprzowe z pieczarkami
Dania główne
Zapiekanka rodzinna
Dania główne
Spaghetti z kurczakiem i cukinią
Kotlety drobiowe z mozzarellą
Drobiowe pyszne kotleciki, takich jeszcze nie jadłeś. Smak tych kotletów rozp...
Odsłon: 120
Steki wieprzowe z pieczarkami
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 187