Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie, warto je zrobić
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać bułkę tartą, bazylię, doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę mięsną. Formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do drugiego dania. SMACZNEGO.