Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z brokułami podane z ziemniakami i sałatką z kapusty, ogórka, marchwi i papryki.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1437
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 483
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1437
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 483
Składniki
Opłukane, osuszone mięso mielimy z cebulą i czosnkiem, doprawiamy solą, pieprzem ziołowym i majerankiem do smaku, dodajemy bułkę tartą i jajka, dokładnie wyrabiamy. Kawałki brokuła myjemy, z wyrobionego mięsa formujemy kotlety wkładając do każdego po kawałku brokuła. Uformowane kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty, ogórka, marchwi i papryki.
Smacznego!!!