Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i inna wersja tradycyjnego kotleta mielonego .
Następny przepis na w miarę pikantne skrzydełka, którymi rozkoszowali się nas...
Odsłon: 93
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 84
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Odsłon: 76
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 2133
Następny przepis na w miarę pikantne skrzydełka, którymi rozkoszowali się nas...
Odsłon: 93
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 84
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Odsłon: 76
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 2133
Składniki
Mięso mielone przekładamy do miski , dokładamy pieczarki starte na tarce o grubych oczkach , drobno pokrojoną kapustę kiszoną ( kapustę płuczemy jeżeli mamy ja zbyt kwaśna ) . Następnie dodajemy przyprawy i dokładnie wyrabiamy mięso .
Z wyrobionego mięsa robimy kotlety ( moje miały około 70 g każdy ) , panierujemy w bułce tartej .
Gotowe i o panierowane kotlety smażymy na roztopionej , rozgrzanej margarynie ( polecam Palma z Murzynkiem ) na złoty kolor z każdej strony .