Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i soczysty kotlet mielony upieczony w piekarniku, smaczny i zdrowszy niż smażony tradycyjnie.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1215
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457779
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1474
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2283
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 590
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1215
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457779
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1474
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2283
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 590
Składniki
Zmielone mięso włóż do miski, dodaj cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek, dodaj do smaku sól, pieprz i przyprawy, wbij jajko i wymieszaj, gdyby masa była rzadka dodaj bułkę tartą.
Z masy mięsnej uformuj dowolnej wielkości kotlety, obtocz w bułce tartej i ułóż w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Podaj z ugotowanymi ziemniakami i burakami.