Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i soczysty kotlet mielony upieczony w piekarniku, smaczny i zdrowszy niż smażony tradycyjnie.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4352
Smaczne danie :)
Odsłon: 185
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4352
Smaczne danie :)
Odsłon: 185
Składniki
Zmielone mięso włóż do miski, dodaj cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek, dodaj do smaku sól, pieprz i przyprawy, wbij jajko i wymieszaj, gdyby masa była rzadka dodaj bułkę tartą.
Z masy mięsnej uformuj dowolnej wielkości kotlety, obtocz w bułce tartej i ułóż w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Podaj z ugotowanymi ziemniakami i burakami.