Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj na obiad ziemniaczki młode, sosik koperkowy klopsy mielone i sałatka z fasolki. Obiad bardzo sycący i smaczny.
miska, patelnia, nóż,
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Składniki
Mięso mielone włożyć do miski, dodać namoczoną w mleku lecz odciśniętą bułkę, jajko, suszoną cebulkę , posiekaną w drobną kostkę cebulę oraz paprykę mieloną , sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać do połączenia składników. Z przygotowanej masy formować klopsy czyli kotlety mielone. Następnie kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Klopsy podane z ziemniaczkami , sosem koperkowym i surówką z fasolki szparagowej. Link do na surówkę z fasolki szparagowej; https://smaker.pl/przepisy-salatki/przepis-salata-z-zoltej-fasoli-szparagowej,1973123,bozena1960.html
Danie gotowe do podania.