Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony zrobiony z mielonej, wieprzowej łopatki, podany z ugotowanymi ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326569
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12106
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16932
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326569
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12106
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16932
Składniki
Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, startą cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, tartą bułkę, sól i pieprze, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Z farszu mięsnego formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu do ich ładnego zarumienienia i miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami. Smacznego !!!