Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony zrobiony z mielonego mięsa z łopatki wieprzowej, podany z ziemniakami, mizerią z ogórków.
maszynka do mielenia mięsa, miska, patelnia, garnczek,
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 960
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1110
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10217
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 960
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1110
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10217
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, rozgnieciony czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety. Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor i miękkości mięsa w środku.
W między czasie gotujemy ziemniaki i przygotowujemy mizerię z ogórka. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i mizerią, możemy posypać koperkiem. Smacznego !!!