Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7957
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 331
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3315
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7957
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 331
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3315
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 609
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu i ułożyć w naczyniu żaroodporny posmarowanym tłuszczem. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce , lekko odsączyć, wbić jajko, dodać bułkę tartą i przyprawić do smaku. Dobrze wymieszać i wyłożyć na kotlety, posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez pół godziny. Brokuły ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odsączyć na sitku i wyłożyć na zapiekankę, polać stopionym, masłem i podawać na ciepło.