Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet schabowy podany z ziemniakami, marynowaną papryką i fasolką mamut.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 307
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 365
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 307
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 365
Składniki
Tłuczkiem do mięsa rozbijamy plastry schabu, solimy i nacieramy ziołowym pieprzem. Maczamy w rozbełtanym jajku, obtaczamy w tartej bułce. Tak przygotowane kotlety układamy na patelni z rozgrzanym tłuszczem i smażymy na złoty kolor z obu stron do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami posypanymi koprem, fasolką mamut i marynowaną papryką. Smacznego !!!