Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet schabowy podany z ziemniakami, marynowaną papryką i fasolką mamut.
tłuczek do mięsa, patelnia, garnek,
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8398
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6736
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4617
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327132
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8398
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6736
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4617
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327132
Składniki
Tłuczkiem do mięsa rozbijamy plastry schabu, solimy i nacieramy ziołowym pieprzem. Maczamy w rozbełtanym jajku, obtaczamy w tartej bułce. Tak przygotowane kotlety układamy na patelni z rozgrzanym tłuszczem i smażymy na złoty kolor z obu stron do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami posypanymi koprem, fasolką mamut i marynowaną papryką. Smacznego !!!