Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone plastry wieprzowego schabu bez kości, doprawione solą i pieprzem, panierowane w jajku i bułce tartej. Podane z ugotowanymi ziemniakami i surówką colesław.
Polecam.
Odsłon: 371
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1496
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 560
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1932
Polecam.
Odsłon: 371
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1496
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 560
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1932
Składniki
Kapustę szatkujemy nożem i wkładamy do większej miski. Obraną marchew trzemy na piórka i dodajemy do kapusty, dodajemy również pokrojoną w kostkę cebule. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Zrobioną surówkę przekładamy do mniejszej, szklanej miski, zakrywamy spożywczą folią i wstawiamy do lodówki na minimum godzinę żeby smaki się przegryzły.
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy panierowane w jajku i bułce tartej, doprawione solą i pieprzem plastry schabu z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gotowe kotlety schabowe podajemy z ziemniakami oraz z surówką colesław. Smacznego !!!