Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cordon Blue w chrupiącej panierce z serem wędzonym podany z pieczonymi ziemiaczkami
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 800
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 800
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Składniki
Filety rozbić dość cienko, z każdej strony oprószyć solą i pieprzem. Wewnętrzną stronę posmarować musztardą, na to plasterek sera, szynki i kolejny plaster sera. Kotlety złożyć na pół, panierować podwójnie: mąka – jajko – bułka i znowu jajko i bułka. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Smacznego.