Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cordon Blue w chrupiącej panierce z serem wędzonym podany z pieczonymi ziemiaczkami
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2377
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18133
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2081
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2377
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18133
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2081
Składniki
Filety rozbić dość cienko, z każdej strony oprószyć solą i pieprzem. Wewnętrzną stronę posmarować musztardą, na to plasterek sera, szynki i kolejny plaster sera. Kotlety złożyć na pół, panierować podwójnie: mąka – jajko – bułka i znowu jajko i bułka. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Smacznego.