Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cordon Blue w chrupiącej panierce z serem wędzonym podany z pieczonymi ziemiaczkami
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 377
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 697
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 377
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 697
Składniki
Filety rozbić dość cienko, z każdej strony oprószyć solą i pieprzem. Wewnętrzną stronę posmarować musztardą, na to plasterek sera, szynki i kolejny plaster sera. Kotlety złożyć na pół, panierować podwójnie: mąka – jajko – bułka i znowu jajko i bułka. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Smacznego.