Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis podpatrzony w kuchennych rewolucjach, trochę zmieniony ale bardzo mi smakowało to mięsko
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
1. mięso rozbijamy na kotlety o podobnej wielkości, posypujemy solą i pieprzem, cebulę ścieramy na tarce, kotlety z karkówki smarujemy z jednej strony startą cebulą, przykrywamy kotletem ze schabu, tłuczkiem lekko pobijamy brzegi, żeby mięso sie skleiło, 2. kotlety panierujemy w mące, roztrzepanym jajku oraz bułce tartej, smażymy na rozgrzanym smalcu, smacznego