Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis podpatrzony w kuchennych rewolucjach, trochę zmieniony ale bardzo mi smakowało to mięsko
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11952
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 825
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 106
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2867
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11952
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 825
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 106
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2867
Składniki
1. mięso rozbijamy na kotlety o podobnej wielkości, posypujemy solą i pieprzem, cebulę ścieramy na tarce, kotlety z karkówki smarujemy z jednej strony startą cebulą, przykrywamy kotletem ze schabu, tłuczkiem lekko pobijamy brzegi, żeby mięso sie skleiło, 2. kotlety panierujemy w mące, roztrzepanym jajku oraz bułce tartej, smażymy na rozgrzanym smalcu, smacznego