Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, ze najlepszym z warzyw jest kotlet z karkowki, polecam .Wspaniale, przepyszne, bardzo proste.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 280
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 163
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28021
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 280
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 163
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28021
Składniki
Kotlety dokladnie myjemy, najpierw nieco rozbijamy nakluwaczem, nastepnie przez folie bardzo dokladnie rozbijamy rozbijakiem (wczesniej nalezy poprzecinac nozyczkami przerosty, aby kotlety sie dobrze rozbijaly). Ukladamy na talerzu i z obu stron posypujemy sola , pieprzem i solidnie czosnkiem granulowanym. Zostawiamy na godzinke. Na patelni rozgrzewamy olej, kotlety panierujemy tylko w mace (lekko dociskajac reka) i smazymy na 6,5 (skala 10) tylko do momentu zezlocenia sie maki (nie za dlugo) z obu stron. Ja dodatkowo jeszcze na 2 minutki przykrywam pokrywa do patelni(z dziurkami). Wspaniale!!!