Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaprosilam do siebie na obiad polakow nie wierzyli ze to baranina,wiec wychodzi na to ze to dobre mieso,i tak naprawde jest.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 974
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 974
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Składniki
mieso natrzyj przyprawami,wrzuc do worka foliowego wlej oliwe i niech sie marynuje najlepiej cala noc.
warzywa pokruj nie za drobno odstaw.
mieso wytrzyj z nadmiaru marynaty optocz w mace i smaz na rozgrzanym tluszczu z kazdej strony po 4min,po usmazeniu odstaw.
na tej samej patelni podsmaz warzywa podlej bulionem najlepiej wolowym,dodaj kotlety podlej woda do zakrycja miesa i gotuj na srednim ogniu 1 godzine,oczywiscie czas gotowania zalezy od wielkosci kotletow,dosmacz wrazie potrzeby.
podawac z pieczonymi ziemniakami.