Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaprosilam do siebie na obiad polakow nie wierzyli ze to baranina,wiec wychodzi na to ze to dobre mieso,i tak naprawde jest.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Składniki
mieso natrzyj przyprawami,wrzuc do worka foliowego wlej oliwe i niech sie marynuje najlepiej cala noc.
warzywa pokruj nie za drobno odstaw.
mieso wytrzyj z nadmiaru marynaty optocz w mace i smaz na rozgrzanym tluszczu z kazdej strony po 4min,po usmazeniu odstaw.
na tej samej patelni podsmaz warzywa podlej bulionem najlepiej wolowym,dodaj kotlety podlej woda do zakrycja miesa i gotuj na srednim ogniu 1 godzine,oczywiscie czas gotowania zalezy od wielkosci kotletow,dosmacz wrazie potrzeby.
podawac z pieczonymi ziemniakami.