Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaprosilam do siebie na obiad polakow nie wierzyli ze to baranina,wiec wychodzi na to ze to dobre mieso,i tak naprawde jest.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68074
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1963
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68074
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1963
Składniki
mieso natrzyj przyprawami,wrzuc do worka foliowego wlej oliwe i niech sie marynuje najlepiej cala noc.
warzywa pokruj nie za drobno odstaw.
mieso wytrzyj z nadmiaru marynaty optocz w mace i smaz na rozgrzanym tluszczu z kazdej strony po 4min,po usmazeniu odstaw.
na tej samej patelni podsmaz warzywa podlej bulionem najlepiej wolowym,dodaj kotlety podlej woda do zakrycja miesa i gotuj na srednim ogniu 1 godzine,oczywiscie czas gotowania zalezy od wielkosci kotletow,dosmacz wrazie potrzeby.
podawac z pieczonymi ziemniakami.