Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla nas idealne połączenie smaków. Proste do zrobienia, no może troszkę trzeba uważać przy obracaniu, ale efekt końcowy powala smakiem.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
Cebulę i paprykę kroimy w mniejszą kostkę. Filety myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy w kostkę, troszkę większą od cebuli i papryki. Do miski wrzucamy mięso, cebulę i paprykę. Dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę, jajko, musztardę, majonez, przyprawy, składniki mieszamy. Następnie dodajemy mąkę. Masa ma być gęsta. Na rozgrzany olej wrzucamy (łyżką) przygotowaną masę (mają wyjść takie a’la placki). Smażymy na złoto z jednej i z drugiej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.