Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Cebulkę zeszklić na patelni. Pieczarki drobno pokroić i także podsmażyć. Do mięsa mielonego dodać jajko, bułkę tartą, czosnek przeciśnięty przez praskę, pokrojone w drobną kostkę pomidory suszone oraz przestygniętą cebulkę z pieczarkami. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać drobno pokrojoną bazylię, doprawić solą i pieprzem do smaku. Formować kotleciki, smażyć na złoty kolor.
Wychodzi 6 sporych kotletów - 110 Kcal/1 kotlet