Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich kotletów drobiowych jeszcze nie jedliście, ich smak jest niesamowity, rozpływa się w ustach. Chcesz zaskoczyć rodzinę, gości, szukasz nowych pomysłów, oto przepis dla Ciebie.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23118
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23118
Składniki
1. Mięso kroję bardzo drobno, wbijam jajko, dodaję przeciśnięty przez praskę czosnek, wlewam sos sojowy, wsypuję bułkę tartą, sól, paprykę ostrą. Mięso dokładnie wyrabiam, formuję okrągłe kotlety i smażę na rozgrzanym oleju.
2.Następnie wlewam sos i gotuję około 10 minut.
3. Kotlety gotowe, podaję z surówką oraz ziemniakami. 4. Smacznego