Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od mojego taty a smak niezapomniany.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5718
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4006
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 218
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5718
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4006
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 218
Składniki
Grzyby namoczyłam na noc. Następnego dnia ugotowałam je około godziny.
Grzyby zmalaksowałam i doprawiłam przed dodaniem jaja, tak, żeby można było spróbować. Potem dodałam przesmażona cebulę, jajo, bułkę tartą o objętości jaja. Masę wymieszałam i zostawiłam aby się odstała w lodówce.
Uformowałam płaskie kotlety mokrymi dłońmi i obtoczyłam je jeszcze w bułce tartej. Usmażyłam na rumiano. Oczywiście kotlety taty są najsmaczniejsze. Smacznego :)