Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od mojego taty a smak niezapomniany.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2332
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 155
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 203
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2332
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 155
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 203
Składniki
Grzyby namoczyłam na noc. Następnego dnia ugotowałam je około godziny.
Grzyby zmalaksowałam i doprawiłam przed dodaniem jaja, tak, żeby można było spróbować. Potem dodałam przesmażona cebulę, jajo, bułkę tartą o objętości jaja. Masę wymieszałam i zostawiłam aby się odstała w lodówce.
Uformowałam płaskie kotlety mokrymi dłońmi i obtoczyłam je jeszcze w bułce tartej. Usmażyłam na rumiano. Oczywiście kotlety taty są najsmaczniejsze. Smacznego :)