Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
miseczka tarka patelnia łyżka widelec talerz
Racuchy drożdżowe z pomarańczową niespodzianką posypane cukrem pudrem będą py...
Odsłon: 48
Jeżeli w Waszej zamrażarce zapodział się gdzieś szpinak, to przedstawiam Wam...
Odsłon: 224
Sałatka jarzynowa z majonezem, to klasyka na Boże Narodzenie. Nie wyobrażamy...
Odsłon: 1301
Racuchy drożdżowe z pomarańczową niespodzianką posypane cukrem pudrem będą py...
Odsłon: 48
Jeżeli w Waszej zamrażarce zapodział się gdzieś szpinak, to przedstawiam Wam...
Odsłon: 224
Sałatka jarzynowa z majonezem, to klasyka na Boże Narodzenie. Nie wyobrażamy...
Odsłon: 1301
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać kaszę i pozostałe składniki. Dokładnie wszystko wyrobić. Jeśli masa jest zbyt luźna należy dosypać bułki tartej. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju rzepakowym, po obu stronach na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podawać z ulubioną sałatką. Smacznego.