Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
miseczka tarka patelnia łyżka widelec talerz
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35598
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1176
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1747
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5938
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35598
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1176
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1747
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5938
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać kaszę i pozostałe składniki. Dokładnie wszystko wyrobić. Jeśli masa jest zbyt luźna należy dosypać bułki tartej. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju rzepakowym, po obu stronach na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podawać z ulubioną sałatką. Smacznego.