Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
miseczka tarka patelnia łyżka widelec talerz
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać kaszę i pozostałe składniki. Dokładnie wszystko wyrobić. Jeśli masa jest zbyt luźna należy dosypać bułki tartej. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju rzepakowym, po obu stronach na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podawać z ulubioną sałatką. Smacznego.