Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
miseczka tarka patelnia łyżka widelec talerz
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 110
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 110
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać kaszę i pozostałe składniki. Dokładnie wszystko wyrobić. Jeśli masa jest zbyt luźna należy dosypać bułki tartej. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju rzepakowym, po obu stronach na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podawać z ulubioną sałatką. Smacznego.