Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
miseczka tarka patelnia łyżka widelec talerz
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3468
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2827
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 159
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 120
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3468
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2827
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 159
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać kaszę i pozostałe składniki. Dokładnie wszystko wyrobić. Jeśli masa jest zbyt luźna należy dosypać bułki tartej. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju rzepakowym, po obu stronach na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podawać z ulubioną sałatką. Smacznego.