Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotlety dla pracujących.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28866
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2197
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28866
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2197
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, drobno posiekać nożem, dodać jajko, bułkę tartą, koperek, przyprawić do smaku i wymieszać, gdy masa będzie rzadka to dosypać jeszcze bułki tartej. Z przygotowanej masy formować małe kotlety, maczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.