Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety jajeczne z koperkiem

Kotlety jajeczne z koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2564 Ocena: 19507

Dodano:

Odsłon: 8274

Szybkie kotlety dla pracujących.

Składniki

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 jajko
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • sól i pieprz do smaku
  • bułka tarta do panierki
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kotlety jajeczne z koperkiem

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka obrać, drobno posiekać nożem, dodać jajko, bułkę tartą, koperek, przyprawić do smaku i wymieszać, gdy masa będzie rzadka to dosypać jeszcze bułki tartej. Z przygotowanej masy formować małe kotlety, maczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń