Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotlety dla pracujących.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, drobno posiekać nożem, dodać jajko, bułkę tartą, koperek, przyprawić do smaku i wymieszać, gdy masa będzie rzadka to dosypać jeszcze bułki tartej. Z przygotowanej masy formować małe kotlety, maczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.