Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotlety dla pracujących.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 208
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 349
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 208
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 349
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, drobno posiekać nożem, dodać jajko, bułkę tartą, koperek, przyprawić do smaku i wymieszać, gdy masa będzie rzadka to dosypać jeszcze bułki tartej. Z przygotowanej masy formować małe kotlety, maczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.