Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotlety dla pracujących.
Wykonanie:
Jajka obrać, drobno posiekać nożem, dodać jajko, bułkę tartą, koperek, przyprawić do smaku i wymieszać, gdy masa będzie rzadka to dosypać jeszcze bułki tartej. Z przygotowanej masy formować małe kotlety, maczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.
Są chudsze i zdrowsze, a smakują lepiej jak tradycyjne.
Odsłon: 17426
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 44
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 179
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 44
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 179
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, drobno posiekać nożem, dodać jajko, bułkę tartą, koperek, przyprawić do smaku i wymieszać, gdy masa będzie rzadka to dosypać jeszcze bułki tartej. Z przygotowanej masy formować małe kotlety, maczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Dania główne
Spanakopita, czyli grecka aromatyczna zapiekanka
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 44
Risotto ze szparagami
To kremowe i pożywne risotto ze szparagami stanowi doskonały samodzielny posi...
Odsłon: 53