Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grubo mielone z pysznymi przyprawami.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5688
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 72
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 106
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 603
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5688
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 72
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 106
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 603
Składniki
Mięso z udek zmieliłam na grubym oczku. Dodałam jajo, kaszę mannę, przyprawy i przeciśnięty czosnek. I jeszcze posiekany szczypiorek. Masę wyrobiłam aby zbiła się w całość.
Uformowałam kotlety zwilżonymi dłońmi i obsypałam je bułka tartą. Usmażyłam je na rumiano na oleju rzepakowym.
Są wyjątkowo soczyste i aromatyczne. Smacznego :)