Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was mój nowy pomysł na przepyszne kotlety mielone
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1122
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4255
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1122
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4255
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki cebulę i czosnek pokrojony w drobną kostkę całość dokładnie wyrobić za pomocą ręki a następnie dodać ser STRACCIATELLA i również całość wyrobić do połączenia się w jedną całość
Z przygotowanej masy mięsnej z dodatkiem sera STRACCIATELLA formować kotlety, obtoczyć je w bułce tartej a następnie układać na rozgrzanym oleju i smażyć z obu stron na złoty kolor
Kotlety można podać według swego uznania kto z czym lubi