Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was mój nowy pomysł na przepyszne kotlety mielone
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 100
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1219
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 100
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1219
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki cebulę i czosnek pokrojony w drobną kostkę całość dokładnie wyrobić za pomocą ręki a następnie dodać ser STRACCIATELLA i również całość wyrobić do połączenia się w jedną całość
Z przygotowanej masy mięsnej z dodatkiem sera STRACCIATELLA formować kotlety, obtoczyć je w bułce tartej a następnie układać na rozgrzanym oleju i smażyć z obu stron na złoty kolor
Kotlety można podać według swego uznania kto z czym lubi