Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki dzieciństwa, to coś, co łączy ludzi. Każdy ma inny smak i to jest fajne! Pamiętamy kotlety, które smażyła Babcia…pełne aromatu <3 Dzisiaj postanowiliśmy zrobić tak, jak Ona <3
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1833
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8398
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 778
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253865
Polecam.
Odsłon: 1493
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1833
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8398
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 778
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253865
Polecam.
Odsłon: 1493
Składniki
Cebulę siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę. Mięso wyrabiamy z cebulą, czosnkiem, jajkiem, mlekiem, zagęszczamy bułką tartą (około 100 g). Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą w płynie. Następnie obtaczamy w bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju.