Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,chrupiące i bardzo smaczne...serdecznie polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13036
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5203
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13036
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5203
Składniki
Mięso zmielić. Dodać jajka,bułkę tartą,czosnek suszony lub granulowany oraz drobno pokrojony czosnek niedźwiedzi. Masę mięsną doprawić do smaku solą i pieprzem,dobrze wyrobić.
Formować kotlety,obtoczyć w bułce tartej i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec góra-dół do zrumienienia. Pod koniec można włączyć termoobieg na 5-10mi.
Można zajadać na ciepło lub zimno.
Smacznego życzę!