Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,chrupiące i bardzo smaczne...serdecznie polecam:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1639
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1411
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1639
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1411
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1548
Składniki
Mięso zmielić. Dodać jajka,bułkę tartą,czosnek suszony lub granulowany oraz drobno pokrojony czosnek niedźwiedzi. Masę mięsną doprawić do smaku solą i pieprzem,dobrze wyrobić.
Formować kotlety,obtoczyć w bułce tartej i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec góra-dół do zrumienienia. Pod koniec można włączyć termoobieg na 5-10mi.
Można zajadać na ciepło lub zimno.
Smacznego życzę!