Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,chrupiące i bardzo smaczne...serdecznie polecam:)
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2050
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 835
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 40
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17817
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 380
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2050
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 835
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 40
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17817
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 380
Składniki
Mięso zmielić. Dodać jajka,bułkę tartą,czosnek suszony lub granulowany oraz drobno pokrojony czosnek niedźwiedzi. Masę mięsną doprawić do smaku solą i pieprzem,dobrze wyrobić.
Formować kotlety,obtoczyć w bułce tartej i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec góra-dół do zrumienienia. Pod koniec można włączyć termoobieg na 5-10mi.
Można zajadać na ciepło lub zimno.
Smacznego życzę!