Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,chrupiące i bardzo smaczne...serdecznie polecam:)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Składniki
Mięso zmielić. Dodać jajka,bułkę tartą,czosnek suszony lub granulowany oraz drobno pokrojony czosnek niedźwiedzi. Masę mięsną doprawić do smaku solą i pieprzem,dobrze wyrobić.
Formować kotlety,obtoczyć w bułce tartej i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec góra-dół do zrumienienia. Pod koniec można włączyć termoobieg na 5-10mi.
Można zajadać na ciepło lub zimno.
Smacznego życzę!