Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z dzika, podane z ziemniakami , marynowanym ogórkiem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam!!!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10428
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336772
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4337
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423751
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10428
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336772
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4337
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423751
Składniki
Mięso mielimy, dodajemy przyprawy i ocet, wyrabiamy kilka minut, i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę z czosnkiem. Do mięsa dodajemy bułkę tartą, podsmażoną cebulę z czosnkiem i jajka. Całość wyrabiamy do połączenia się składników, próbujemy smak w razie potrzeby doprawiamy pieprzem i solą.
Z farszu formujemy kotlety, smażymy na smalcu z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem z papryczką czereśniową. Smacznego!!!