Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z dzika, podane z ziemniakami , marynowanym ogórkiem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam!!!
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 614
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 292
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 156
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 705
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 614
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 292
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 156
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 705
Składniki
Mięso mielimy, dodajemy przyprawy i ocet, wyrabiamy kilka minut, i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę z czosnkiem. Do mięsa dodajemy bułkę tartą, podsmażoną cebulę z czosnkiem i jajka. Całość wyrabiamy do połączenia się składników, próbujemy smak w razie potrzeby doprawiamy pieprzem i solą.
Z farszu formujemy kotlety, smażymy na smalcu z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem z papryczką czereśniową. Smacznego!!!