Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z dzika, podane z ziemniakami , marynowanym ogórkiem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam!!!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3961
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 345
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 895
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3961
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 345
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 895
Składniki
Mięso mielimy, dodajemy przyprawy i ocet, wyrabiamy kilka minut, i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę z czosnkiem. Do mięsa dodajemy bułkę tartą, podsmażoną cebulę z czosnkiem i jajka. Całość wyrabiamy do połączenia się składników, próbujemy smak w razie potrzeby doprawiamy pieprzem i solą.
Z farszu formujemy kotlety, smażymy na smalcu z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem z papryczką czereśniową. Smacznego!!!