Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne,delikatne i zdrowe.Serdecznie polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12506
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1411
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13504
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5703
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12506
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1411
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13504
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5703
Składniki
Przygotować sos.Łodygi selera naciowego pokroić w paski i gotować przez 10min. Zblendować,dolać wody tyle ile chcemy sosu. Zagotować,zrobić zatrzepkę z mąki.Osobno zahartować śmietanę sosem wlać do garnka. Dodać posiekany koperek,doprawić sos do smaku zagotować i wyłączyć palnik.
Do miski dać mielone,cebulę posiekaną,przeciśnięty przez praskę czosnek,wyciśniętą z wody kajzerkę,jajka oraz przyprawy. Masę dobrze wyrobić,formować kotlety obtoczyć w mące i dawać na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z dwóch stron,nadmiar tłuszczu odsączyć na papierowym ręczniku. Kiedy mamy już posmażone kotlety,ponownie włączyć sos .Na gotujący sos dać kotlety i zagotować przez 5min.
Smacznego życzę!