Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe kotlety z dodatkami. Co zrobić kiedy zostaje mięso lub bigos z młodej kapusty ? U mnie powstają takie kotlety.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno , cebulę obieramy i kroimy w kostkę, marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pieczarki kroimy w dość drobną kostkę. W garnku rozgrzewamy masło lub olej , dusimy warzywa do momentu aż zmiękną, możemy lekko podlewać wodą. studzimy. Do mięsa dodajemy uduszone warzywa oraz resztę składników Wyrabiamy masę.
Dłońmi formujemy kotleciki, każdego obtaczamy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej , smażymy kotlety na rumiano z obu stron.