Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki dodatkowi kapusty, kotlety wyszły bardzo delikatne i soczyste.
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 302
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2443
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 302
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2443
Składniki
Kapustę szatkujemy. Na rozgrzanym maśle szklimy posiekaną cebulę, dodajemy kapustę, dolewamy bulion i dusimy do miękkości. Nadmiar płynu odparowujemy, kapustę studzimy, później mielimy, mieszamy z mięsem. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i mielonym kminkiem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety (tak, tak…bez jajka, bułki i takich tam ;) ), obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.