Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki dodatkowi kapusty, kotlety wyszły bardzo delikatne i soczyste.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 765
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5505
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9334
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 178
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 765
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5505
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9334
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 178
Składniki
Kapustę szatkujemy. Na rozgrzanym maśle szklimy posiekaną cebulę, dodajemy kapustę, dolewamy bulion i dusimy do miękkości. Nadmiar płynu odparowujemy, kapustę studzimy, później mielimy, mieszamy z mięsem. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i mielonym kminkiem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety (tak, tak…bez jajka, bułki i takich tam ;) ), obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.