Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone - tradycyjne, proste i zawsze smaczne. Tym razem z dodatkiem koperku, a dlaczego nie?;)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Składniki
Cebule zeszklić na patelni, bułkę namoczyć w mleku. Łopatkę zmielić, dodać cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, namoczoną bułkę, żółtka. Z białek ubić sztywną pianę, dokładnie połączyć z masą mięsną. Doprawić solą i pieprzem, dodać drobniutko posiekany koperek. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Najlepsze z ziemniaczkami i buraczkami ale takie gorące z patelni...palce lizać;)