Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone - tradycyjne, proste i zawsze smaczne. Tym razem z dodatkiem koperku, a dlaczego nie?;)
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 506
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2662
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2578
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 506
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2662
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2578
Składniki
Cebule zeszklić na patelni, bułkę namoczyć w mleku. Łopatkę zmielić, dodać cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, namoczoną bułkę, żółtka. Z białek ubić sztywną pianę, dokładnie połączyć z masą mięsną. Doprawić solą i pieprzem, dodać drobniutko posiekany koperek. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Najlepsze z ziemniaczkami i buraczkami ale takie gorące z patelni...palce lizać;)