Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety rybne z Miruny, podane z ziemniakami i surówką. Zdrowe i bardzo smaczne. Polecam :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Do zmielonej ryby dodajemy 1 łyżkę mąki pszennej, wbijamy jajko, dodajemy ugotowane na twardo rozdrobnione jajko, ser Mozzarella, pokrojony świeży koper i pozostałe wszystkie przyprawy.
Przyprawiony do smaku i dobrze wyrobiony farsz wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej.
Smażymy na gorącej z tłuszczem patelni z obu stron na złoty kolor.
W między czasie gotujemy obrane, wymyte, osolone ziemniaki. Po ugotowaniu odlewamy wodę z ziemniaków, odparowujemy je i tłuczemy.
Wkładamy na talerz porcję ziemniaków, kotleta i surówkę.
Smacznego :)