Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety rybne z Miruny, podane z ziemniakami i surówką. Zdrowe i bardzo smaczne. Polecam :)
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10277
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2089
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 85
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10277
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2089
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 85
Składniki
Do zmielonej ryby dodajemy 1 łyżkę mąki pszennej, wbijamy jajko, dodajemy ugotowane na twardo rozdrobnione jajko, ser Mozzarella, pokrojony świeży koper i pozostałe wszystkie przyprawy.
Przyprawiony do smaku i dobrze wyrobiony farsz wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej.
Smażymy na gorącej z tłuszczem patelni z obu stron na złoty kolor.
W między czasie gotujemy obrane, wymyte, osolone ziemniaki. Po ugotowaniu odlewamy wodę z ziemniaków, odparowujemy je i tłuczemy.
Wkładamy na talerz porcję ziemniaków, kotleta i surówkę.
Smacznego :)