Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety rybne z Miruny, podane z ziemniakami i surówką. Zdrowe i bardzo smaczne. Polecam :)
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 110
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 196
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 382
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 110
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 196
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 382
Składniki
Do zmielonej ryby dodajemy 1 łyżkę mąki pszennej, wbijamy jajko, dodajemy ugotowane na twardo rozdrobnione jajko, ser Mozzarella, pokrojony świeży koper i pozostałe wszystkie przyprawy.
Przyprawiony do smaku i dobrze wyrobiony farsz wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej.
Smażymy na gorącej z tłuszczem patelni z obu stron na złoty kolor.
W między czasie gotujemy obrane, wymyte, osolone ziemniaki. Po ugotowaniu odlewamy wodę z ziemniaków, odparowujemy je i tłuczemy.
Wkładamy na talerz porcję ziemniaków, kotleta i surówkę.
Smacznego :)