Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj mielone z serem a dzisiaj z młodą kapustą.
miska, nóż, patelnia, praska do czosnku,
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 961
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1110
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10218
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 961
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1110
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10218
Składniki
Mięso mielone przekładam do miski, dodaję namoczoną w mleku lecz odciśniętą kajzerkę, jajko, przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku , posiekaną w drobną kostkę i podsmażoną cebulę oraz paprykę, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszam i na koniec dodaję drobno poszatkowaną młodą kapustę. Ponownie mieszam do połączenia składników. Z tak przygotowanej masy przygotowanej masy formuję kotlety , obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Smacznego.
Kotlety gotowe do podania.
Przygotowanie masy mięsnej z kapustą.
Kotlety gotowe do smażenia.