Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 64 Ocena: 1644
Dodano: 06.06.2010
Odsłon: 12680
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
bułkę namoczyć ,odcisnąć.Cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na małej ilości tłuszczu na jasno złoty kolor.mięso razem z bułką przepuścić przez maszynkę ,dodać jajka,cebulę i przyprawy ,wyrobić masę
parówki przekroić na pół,zawinąć je w żółty ser i oblepić masą mięsną nadając odpowiedni kształt,obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron (z tej ilości wychodzi mi 8-10 kotletów)
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

asiella88 29 sierpnia 2013Zgłoś do usunięcia
mmmm wpakuje tam każdą parówke tylko nie berlinke fee8 Kto głosował? | Odpowiedz

kukuryku 18 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
nikt nie pytał czy jadasz czy nie jadasza co z nimi robisz też nikogo nie interesuje więc daruj sobie
przepis intrygujący - ciekawe jak to smakuje
8 Kto głosował? | Odpowiedz

oliwia_winna 07 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
nie jadam parówek.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 07 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
mielone z parówką i serem ciekawy pomysł!- ostatnio robiłam mielone nadziewane pieczarkami i serem żółtym,ale te Twoje warte są też wypróbowania.
7 Kto głosował? | Odpowiedz