Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana kotletów mielonych
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1541
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 797
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1541
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 797
Składniki
bułkę namoczyć ,odcisnąć.Cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na małej ilości tłuszczu na jasno złoty kolor.mięso razem z bułką przepuścić przez maszynkę ,dodać jajka,cebulę i przyprawy ,wyrobić masę
parówki przekroić na pół,zawinąć je w żółty ser i oblepić masą mięsną nadając odpowiedni kształt,obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron (z tej ilości wychodzi mi 8-10 kotletów)