Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pewne urozmaicenie dla lubianych chyba przez wszystkich kotletów mielonych
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3627
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3787
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 354
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 650
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3627
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3787
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 354
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 650
Składniki
1. 1/2 cebuli drobniutko posiekać, poddusić na odrobinie oleju, dodać posiekane w drobna kostkę pieczarki, lekko posolić, udusić do miękkości, dodał serek topiony, aby farsz lepiej sie trzymał, wystudzić, 2. mięso wyrobić z jajkiem, namoczoną i odciśniętą bułka, posiekaną drobniutko 1/2 cebuli, solą, pieprzem , pieprzem ziołowym i sosem sojowym, 3. formować kotlety, na środek kłaść łyżeczkę pieczarek, zaklejać (zbyt dużo nie da się wżyć, bo potem trudno zaklejać, akurat w tym przekrojonym u mnie jest wyjątkowo mało), 4. smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego