Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pewne urozmaicenie dla lubianych chyba przez wszystkich kotletów mielonych
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 804
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 804
Składniki
1. 1/2 cebuli drobniutko posiekać, poddusić na odrobinie oleju, dodać posiekane w drobna kostkę pieczarki, lekko posolić, udusić do miękkości, dodał serek topiony, aby farsz lepiej sie trzymał, wystudzić, 2. mięso wyrobić z jajkiem, namoczoną i odciśniętą bułka, posiekaną drobniutko 1/2 cebuli, solą, pieprzem , pieprzem ziołowym i sosem sojowym, 3. formować kotlety, na środek kłaść łyżeczkę pieczarek, zaklejać (zbyt dużo nie da się wżyć, bo potem trudno zaklejać, akurat w tym przekrojonym u mnie jest wyjątkowo mało), 4. smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego