Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musicie sami spróbować. Cudowny smak i połączenie, a tak niewiele pracy.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14530
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19594
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14530
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19594
Składniki
Obmyte pieczarki kroimy w plastry i przesmażamy na patelni , lekko solimy i pieprzymy. Przestudzone pieczarki mielimy razem z mięsem. Pora bardzo drobno kroimy , czosnek przeciskamy przez praskę. Obsmażamy na patelni , dodajemy tymianek i gałkę muszkatołową. Po 10 minutach duszenia posypujemy skórką cytrynową , natką pietruszki i przestudzamy. Mięso doprawiamy do smaku solą i pieprzem , nabieramy porcje mięsa faszerujemy porem i formujemy kotlety. Kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy.