Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musicie sami spróbować. Cudowny smak i połączenie, a tak niewiele pracy.
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 4
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 21
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 4
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 21
Składniki
Obmyte pieczarki kroimy w plastry i przesmażamy na patelni , lekko solimy i pieprzymy. Przestudzone pieczarki mielimy razem z mięsem. Pora bardzo drobno kroimy , czosnek przeciskamy przez praskę. Obsmażamy na patelni , dodajemy tymianek i gałkę muszkatołową. Po 10 minutach duszenia posypujemy skórką cytrynową , natką pietruszki i przestudzamy. Mięso doprawiamy do smaku solą i pieprzem , nabieramy porcje mięsa faszerujemy porem i formujemy kotlety. Kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy.