Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten aromat grzybów, po prostu zwala z nóg. Dzięki temu dodatkowi kotlety są bardzo soczyste i pełne leśnych smaków.
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 27
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 478
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 989
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 238
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 27
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 478
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 989
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 238
Składniki
Grzyby oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę siekamy. Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy cebulę, grzyby i bułkę tartą. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju.