Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten aromat grzybów, po prostu zwala z nóg. Dzięki temu dodatkowi kotlety są bardzo soczyste i pełne leśnych smaków.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10476
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12895
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4638
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10476
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12895
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4638
Składniki
Grzyby oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę siekamy. Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy cebulę, grzyby i bułkę tartą. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju.