Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten aromat grzybów, po prostu zwala z nóg. Dzięki temu dodatkowi kotlety są bardzo soczyste i pełne leśnych smaków.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1652
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 957
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1652
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 957
Składniki
Grzyby oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę siekamy. Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy cebulę, grzyby i bułkę tartą. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju.