Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2332 Ocena: 51860
Dodano: 09.09.2015
Odsłon: 25353
5-6 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Mięso wyrabiamy z jajkiem, otrębami, mlekiem, posiekaną cebulą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Serki dzielimy na pół, wyrobioną masę na 4 części. Serki obtaczamy w bułce tartej, każdy „otulamy” jedną częścią mięsa mielonego. Kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
Na skróty
Komentarze do przepisu (14)

kuchniakolorublond 30 listopada 2017Zgłoś do usunięcia
Robiłam już różne kotlety mielone, ale z serkiem topionym jeszcze nie :) na pewno zrobię przy najbliższej okazji, bo wyglądają super :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 12 września 2015Zgłoś do usunięcia
zrobiłam...pychotki...ser pozostał w środku, nie wypłynął...szkoda, że nie mogę tutaj dołączyć zdjęć, ale zrobię to na FB, bardzo polecam, kotleciki są przepyszne i bardzo atrakcyjne :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 11 września 2015Zgłoś do usunięcia
Bajeczne kotleciki :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

arabela 11 września 2015Zgłoś do usunięcia
Czy chodzi o serki topione? Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

izek 10 września 2015Zgłoś do usunięcia
Mega, mega, mega, mega apetyczne!! ;) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

grazka950 10 września 2015Zgłoś do usunięcia
fajny pomysł dla mojego wnuka niejadka :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 10 września 2015Zgłoś do usunięcia
Dzisiaj właśnie planowałam zrobić mielone i Twój przepis bardzo mi się przyda, na pewno są przepyszne :) Odpowiedzi: 1 ▼5 Kto głosował? | Odpowiedz