Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone z łopatki wieprzowej podane z ziemniakami i mizerią ze słoja.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 110
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 611
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 275
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 110
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 611
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 275
Składniki
Dodajemy do mięsa mielonego bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, czosnek, 1 łyżkę startej cebuli oraz jajko. Wyrabiamy farsz na kotlety. Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i mizerią z ogórków. Smacznego!!!