Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z mięsa wieprzowego, podane z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk.
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 41
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 15
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 112
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 41
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 15
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 112
Składniki
Mięso mielimy wraz z cebulą i czosnkiem. Do zmielonego mięsa dodajemy bułkę tartą, przyprawiamy solą, pieprzem i wbijamy dwa jajka. Wszystkie składniki mieszamy. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu do zarumienienia się z obu stron. Smażymy na małym ogniu, tak żeby mięso w środku kotleta nie było surowe. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego !!!