Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z mięsa wieprzowego, podane z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7045
Polecam.
Odsłon: 162
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5416
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2678
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7045
Polecam.
Odsłon: 162
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5416
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2678
Składniki
Mięso mielimy wraz z cebulą i czosnkiem. Do zmielonego mięsa dodajemy bułkę tartą, przyprawiamy solą, pieprzem i wbijamy dwa jajka. Wszystkie składniki mieszamy. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu do zarumienienia się z obu stron. Smażymy na małym ogniu, tak żeby mięso w środku kotleta nie było surowe. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego !!!