Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojej rodziny.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 320
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1110
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4136
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 320
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1110
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4136
Składniki
Przygotowanie: Z mięsa, jajka, startego sera, wina i przypraw do smaku, przygotować masę mięsną i uformować kotlety. Panierować w mące i usmażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Odsączyć z tłuszczu, obłożyć boczkiem, serem żółtym i zapiec przez chwilę w piekarniku na górnej spirali. Podawać do obiadu.