Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojej rodziny.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25317
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2477
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1262
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25317
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2477
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1262
Składniki
Przygotowanie: Z mięsa, jajka, startego sera, wina i przypraw do smaku, przygotować masę mięsną i uformować kotlety. Panierować w mące i usmażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Odsączyć z tłuszczu, obłożyć boczkiem, serem żółtym i zapiec przez chwilę w piekarniku na górnej spirali. Podawać do obiadu.