Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojej rodziny.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424264
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424264
Składniki
Przygotowanie: Z mięsa, jajka, startego sera, wina i przypraw do smaku, przygotować masę mięsną i uformować kotlety. Panierować w mące i usmażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Odsączyć z tłuszczu, obłożyć boczkiem, serem żółtym i zapiec przez chwilę w piekarniku na górnej spirali. Podawać do obiadu.