Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojej rodziny.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1807
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8374
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 756
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253465
Polecam.
Odsłon: 1464
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1807
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8374
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 756
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253465
Polecam.
Odsłon: 1464
Składniki
Przygotowanie: Z mięsa, jajka, startego sera, wina i przypraw do smaku, przygotować masę mięsną i uformować kotlety. Panierować w mące i usmażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Odsączyć z tłuszczu, obłożyć boczkiem, serem żółtym i zapiec przez chwilę w piekarniku na górnej spirali. Podawać do obiadu.