Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na drugie danie. Polecam ten przepis.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19393
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19393
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Składniki
Wykonanie: Kapustę opłukać, pokroić, zalać osolonym wrzątkiem i ugotować. Następnie wyjąć, odcisnąć i zmielić z mięsem. Cebulę drobno pokroić, zrumienić, dodać do masy razem z jajkiem, mąką ziemniaczaną, solą i pieprzem. Formować owalne kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu.