Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na drugie danie. Polecam ten przepis.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 59
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 59
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Składniki
Wykonanie: Kapustę opłukać, pokroić, zalać osolonym wrzątkiem i ugotować. Następnie wyjąć, odcisnąć i zmielić z mięsem. Cebulę drobno pokroić, zrumienić, dodać do masy razem z jajkiem, mąką ziemniaczaną, solą i pieprzem. Formować owalne kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu.