Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, a za razem bardzo smaczne w połączeniu mięsa i kapusty kotleciki. Kotlety nadają się na pyszny obiad oraz jako smaczna przekąska.
nóż, miska, garnek, patelnia, ręcznik papierowy,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1462
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1653
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1462
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1653
Składniki
Kapustę szatkujemy i gotujemy ze szczyptą soli do miękkości. Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy, wkładamy razem z mięsem do miski. Dodajemy jajko, bułkę tartą, obraną poszatkowaną cebule i przyprawy. Dokładnie wszystko mieszamy aby sie składniki połączyły. Formujemy kotlety, które panierujemy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy masło klarowne i wkładamy kotlety. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu układamy na ręczniku papierowym aby odsączyć nadmiar tłuszczu. Podajemy z ziemniaczkami.