Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, a za razem bardzo smaczne w połączeniu mięsa i kapusty kotleciki. Kotlety nadają się na pyszny obiad oraz jako smaczna przekąska.
nóż, miska, garnek, patelnia, ręcznik papierowy,
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 58
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 101
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 58
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 101
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Składniki
Kapustę szatkujemy i gotujemy ze szczyptą soli do miękkości. Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy, wkładamy razem z mięsem do miski. Dodajemy jajko, bułkę tartą, obraną poszatkowaną cebule i przyprawy. Dokładnie wszystko mieszamy aby sie składniki połączyły. Formujemy kotlety, które panierujemy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy masło klarowne i wkładamy kotlety. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu układamy na ręczniku papierowym aby odsączyć nadmiar tłuszczu. Podajemy z ziemniaczkami.