Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak, co sprawia, że kotlety są bardzo smaczne.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 485
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16719
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 412
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 485
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16719
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 412
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski.
2. Pora drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
3. Paprykę drobno kroimy.
4. Wbijamy jajka.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
6. Dodajemy majonez.
7. Wsypujemy mąki.
8. Doprawiamy papryką i solą.
9. Robimy kotlety, obtaczamy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.