Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak, co sprawia, że kotlety są bardzo smaczne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5618
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1102
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5163
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5618
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1102
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5163
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski.
2. Pora drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
3. Paprykę drobno kroimy.
4. Wbijamy jajka.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach.
6. Dodajemy majonez.
7. Wsypujemy mąki.
8. Doprawiamy papryką i solą.
9. Robimy kotlety, obtaczamy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.