Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grubo mielone z pysznymi przyprawami.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8069
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1164
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9839
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4529
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 537
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8069
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1164
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9839
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4529
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 537
Składniki
Mięso z udek zmieliłam na grubym oczku. Dodałam jajo, kaszę mannę, przyprawy i przeciśnięty czosnek. I jeszcze posiekany szczypiorek. Masę wyrobiłam aby zbiła się w całość.
Uformowałam kotlety zwilżonymi dłońmi i obsypałam je bułka tartą. Usmażyłam je na rumiano na oleju rzepakowym.
Są wyjątkowo soczyste i aromatyczne. Smacznego :)