Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wigilijnym stole, dla tych , którzy nie przepadają za ośćmi.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1125
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2213
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1125
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2213
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Składniki
Rybę najlepiej ugotować w posolonej wodzie z dodatkami, cebulą, czosnkiem, zielem, liściem i lubczykiem.
Ostudzoną rybę obiera się z ości i rozdrabnia widelcem. Można dać przyprawy podkreślające smak ryby. Czosnek w proszku, koperek, sól, używam chili a nie pieprzu- wtedy kotlety są szarawe wewnątrz. Jeszcze skórka cytrynowa z 1/3 szt dla aromatu. I jeszcze jajo i bułka tarta jak do tradycyjnych mielonych. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)