Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na wigilijnym stole, dla tych , którzy nie przepadają za ośćmi.
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2254
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13370
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2254
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13370
Składniki
Rybę najlepiej ugotować w posolonej wodzie z dodatkami, cebulą, czosnkiem, zielem, liściem i lubczykiem.
Ostudzoną rybę obiera się z ości i rozdrabnia widelcem. Można dać przyprawy podkreślające smak ryby. Czosnek w proszku, koperek, sól, używam chili a nie pieprzu- wtedy kotlety są szarawe wewnątrz. Jeszcze skórka cytrynowa z 1/3 szt dla aromatu. I jeszcze jajo i bułka tarta jak do tradycyjnych mielonych. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)