Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mini kotleciki z ryby bez maszynki do mielenia.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2764
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2764
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
1. Ryby zalać wrzątkiem i doprowadzić do wrzenia. 2. Odcedzić, przelać zimną wodą i obrać z większych ości i płetw. 3. Ryby wrzucić do wąskiego pojemnika i zmielić dokładnie blenderem razem z przyprawami. 4. Dodać białko jajka i trochę bułki tartej. Formować małe kotleciki i obtaczać w bułce tartej. 5. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.