Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mini kotleciki z ryby bez maszynki do mielenia.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1052
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 996
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1052
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 996
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Składniki
1. Ryby zalać wrzątkiem i doprowadzić do wrzenia. 2. Odcedzić, przelać zimną wodą i obrać z większych ości i płetw. 3. Ryby wrzucić do wąskiego pojemnika i zmielić dokładnie blenderem razem z przyprawami. 4. Dodać białko jajka i trochę bułki tartej. Formować małe kotleciki i obtaczać w bułce tartej. 5. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.