Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mini kotleciki z ryby bez maszynki do mielenia.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116485
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7962
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3002
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1514
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1287
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116485
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7962
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3002
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1514
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1287
Składniki
1. Ryby zalać wrzątkiem i doprowadzić do wrzenia. 2. Odcedzić, przelać zimną wodą i obrać z większych ości i płetw. 3. Ryby wrzucić do wąskiego pojemnika i zmielić dokładnie blenderem razem z przyprawami. 4. Dodać białko jajka i trochę bułki tartej. Formować małe kotleciki i obtaczać w bułce tartej. 5. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.