Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mini kotleciki z ryby bez maszynki do mielenia.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 516
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10385
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13468
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2728
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 516
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10385
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13468
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2728
Składniki
1. Ryby zalać wrzątkiem i doprowadzić do wrzenia. 2. Odcedzić, przelać zimną wodą i obrać z większych ości i płetw. 3. Ryby wrzucić do wąskiego pojemnika i zmielić dokładnie blenderem razem z przyprawami. 4. Dodać białko jajka i trochę bułki tartej. Formować małe kotleciki i obtaczać w bułce tartej. 5. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.