Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełne smaków i kolorów. Z podanych proporcji powinno być około dziesięciu kotletów. Polecam.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18982
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19821
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18982
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19821
Składniki
Filet rybny rozmrozić i drobno pokroić lub przepuścić przez maszynkę do mięsa. Bułkę namoczyć w ciepłej wodzie. Warzywa umyć i drobno pokroić. Oczywiście, pieczarki nie myć tylko pokroić. W misce umieścić pokrojony filet rybny, warzywa, odciśnięta bułkę, jajka i przyprawy. Całość dokładnie wyrobić. Zagęścić otrębami. Formować kotlety i znów obtoczyć w otrębach. Smażyć na oleju z obu stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.