Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełne smaków i kolorów. Z podanych proporcji powinno być około dziesięciu kotletów. Polecam.
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162982
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 254
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 59
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162982
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 254
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 59
Składniki
Filet rybny rozmrozić i drobno pokroić lub przepuścić przez maszynkę do mięsa. Bułkę namoczyć w ciepłej wodzie. Warzywa umyć i drobno pokroić. Oczywiście, pieczarki nie myć tylko pokroić. W misce umieścić pokrojony filet rybny, warzywa, odciśnięta bułkę, jajka i przyprawy. Całość dokładnie wyrobić. Zagęścić otrębami. Formować kotlety i znów obtoczyć w otrębach. Smażyć na oleju z obu stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.