Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 849 Ocena: 17467
Dodano: 17.03.2018
Odsłon: 14267
5-6 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Kromkę chleba zalej mlekiem, jak zmięknie odciśnij.
Filety umyj, osusz, następnie krótko posiekaj w robocie.
Do zmielonej ryby dodaj czosnek, ćwiartki cebuli, 1 płaską łyżeczkę gorczycy, jajko, odciśnięty chleb, natkę pietruszki. Wyrób wszystko na jednolitą masę.
Dopraw solą i pieprzem.
Z masy formuj niezbyt duże kotlety, każdy obtocz w tartej bułce i smaż na oleju kilka minut z każdej strony.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

konhambos 08 kwietnia 2018Zgłoś do usunięcia
Pyszne! Z kazda suróweczka.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 18 marca 2018Zgłoś do usunięcia
Rybka zawsze, a w takiej formie to pychotka :D Odpowiedzi: 2 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz