Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa ryba z formie kotletów, u mnie z dorsza. Proste, szybkie i lubiane przez dzieci.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
Kromkę chleba zalej mlekiem, jak zmięknie odciśnij. Filety umyj, osusz, następnie krótko posiekaj w robocie. Do zmielonej ryby dodaj czosnek, ćwiartki cebuli, 1 płaską łyżeczkę gorczycy, jajko, odciśnięty chleb, natkę pietruszki. Wyrób wszystko na jednolitą masę. Dopraw solą i pieprzem. Z masy formuj niezbyt duże kotlety, każdy obtocz w tartej bułce i smaż na oleju kilka minut z każdej strony.