Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 2228
Dodano: 29.04.2010
Odsłon: 31523
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Mieso posolic, popieprzyc i obsmazyc na oleju (okolo 4min z kazdej strony) Odlozyc na talerz i owinac folia aluminiowa. Na patelnie wrzucic cebule, por i jablka, smazyc 3 minuty, dodac cynamon, musztarde, mus i sok jablkowy. Dusic okolo 6 min. Nastepnie dodac usmazone mieso razem z "sokiem". Dusic na wolnym ogniu az mieso bedzie usmazone w srodku. Gotowe danie posypac orzechami
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

magcyl 30 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
A w przypadku musztardy w "kremie" to ile będzie , bo na taką w proszku jeszcze nigdzie nie trafiłam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

gemka 21 maja 2010Zgłoś do usunięcia
bardzo ciekawe w smaku a wiem bo wlasnie zjadlam;)0 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 29 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
musi mieć fajny smaczek taki schabik,napewno zrobię0 Kto głosował? | Odpowiedz

Tosca 29 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Nie wiedziałam, że istnieje musztarda w proszku! Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera. ;P0 Kto głosował? | Odpowiedz

polkangaroo 29 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Ho ho ho delicje...0 Kto głosował? | Odpowiedz