Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne schab z jablkami. Jedna porcja to tylko 350kcal
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Składniki
Mieso posolic, popieprzyc i obsmazyc na oleju (okolo 4min z kazdej strony) Odlozyc na talerz i owinac folia aluminiowa. Na patelnie wrzucic cebule, por i jablka, smazyc 3 minuty, dodac cynamon, musztarde, mus i sok jablkowy. Dusic okolo 6 min. Nastepnie dodac usmazone mieso razem z "sokiem". Dusic na wolnym ogniu az mieso bedzie usmazone w srodku. Gotowe danie posypac orzechami