Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne schab z jablkami. Jedna porcja to tylko 350kcal
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1285
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1285
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
Składniki
Mieso posolic, popieprzyc i obsmazyc na oleju (okolo 4min z kazdej strony) Odlozyc na talerz i owinac folia aluminiowa. Na patelnie wrzucic cebule, por i jablka, smazyc 3 minuty, dodac cynamon, musztarde, mus i sok jablkowy. Dusic okolo 6 min. Nastepnie dodac usmazone mieso razem z "sokiem". Dusic na wolnym ogniu az mieso bedzie usmazone w srodku. Gotowe danie posypac orzechami