Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne schab z jablkami. Jedna porcja to tylko 350kcal
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5285
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5285
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Składniki
Mieso posolic, popieprzyc i obsmazyc na oleju (okolo 4min z kazdej strony) Odlozyc na talerz i owinac folia aluminiowa. Na patelnie wrzucic cebule, por i jablka, smazyc 3 minuty, dodac cynamon, musztarde, mus i sok jablkowy. Dusic okolo 6 min. Nastepnie dodac usmazone mieso razem z "sokiem". Dusic na wolnym ogniu az mieso bedzie usmazone w srodku. Gotowe danie posypac orzechami